Action Camp

 

 

 

Dette er en uke spekket med aktiviteter som byr på store utfordringer og opplevelsesfulle inntrykk. Ankomstdag hovedsakelig mandag, men etter avtale er det også mulig på andre dager. Programmet ser ut som følger:

1. dag: Ankomst på over- nattingssted. Vi ønsker dere hjertelig velkommen, viser dere fasilitetene, og innkvarterer dere. Etter middagen er det tid for å utforske nærmiljøet og områdets muligheter

2. dag: Denne dagen skal vi padle i kano. Etter frokosten starter vi direkte inn i havet. Turen tar ca. 3 – 4 timer går langs kysten, mellom holmer og skjær, gjennom trange passasjer og åpne lommer, og med muligheten til å stikke deg vekk i de mange dype armene som strekker seg inn i landet, eller søke ensomheten på de ytterste skjær. Til lunsjen går vi en tur gjennom skogen for å finne et fint sted hvor vi kan spise og hvile litt. Etterpå skal vi prøve oss på øksekasting, og deretter drar vi tilbake til overnattingsstedet.

3. dag:På formiddagen skal vi opp i høyden. Høydeparken er en spesiell opplevelse!

 

I mellom 1 og 12 meters høyde, får dere testet fysisk og mental styrke. En utfordring som krever mye mer enn man skulle tro... Det er veldig bra for selvtilliten og indre styrke, og selvfølgelig er det gøy! Ettermiddagen er fritid og omkvelden skal vi på Elg Safari å se skogens konge. Vi er tilbake om natten avhengig av lysforhold.

4. dag: Etter frokosten starter vi med den største utfordringen! Vi skal temme en av elvene i nærheten med raftingflåtene våre. Gjestene blir utstyrt med sko, våtdrakt, vindjakke, hjelm og redningsvester. Vi kjører til elven (avhengig av vannføring) hvor dere får sikkerhetsinstruksjoner, trening og svømmetest. Deretter setter vi utfor strykene. Før hjemreise tar vi en liten lunsj. Turen tar ca. 3 timer pluss kjøretid, og når vi er tilbake er det nesten allerede tid for middag.

5. dag: Avreise

Deltakerne trenger badetøy, håndkle, uteklær, og minimum joggesko til klatring. Inkludert i prisen er alle aktiviteter som beskrevet, transport mellom aktivitetene, 4x overnatting i utvalgte kategorien, 2x lunsj. Dere kan bestille transport mellom Kristiansand-overnattingssted.

 velg mellom:

 

 

mariTEAM Adventure © 2012