friluftslivuke

 

 

 

 

 

 Dette er en uke med naturopplevelse, gruppeaktivi- teter og eventyrlig overnatting. Ankomstdag hovedsakelig mandag, men etter avtale er det også mulig andre dager. Programmet ser ut som følger:

 Dag 1: Ankomst på overnattings- stedet. Vi ønsker dere hjertelig velkommen, viser fasilitetene og innkvarterer dere. På kvelden pakker vi sekkene til neste dag.

 Dag 2: Etter frokosten padler vi til øya som ligger rett foran over- nattingsplassen. Vi bruker kanoer og transportbåt til dette, og ved ankomst leter vi etter en fin overnattingsplass der vi slår leir. Etterpå er det tid for lunsj. Deretter går vi ut i små grupper og utforsker nærmiljøet. Vi skal også se om vi finner noe spiselig naturen har å by på. Om kvelden lærer gjestene å lage bål og vi avslutter dagen ved bålet med mat, sang og sosialt samvær. Overnatting ute under tarp.

 Dag 3: Etter frokosten får gjestene en orienteringsoppgave som er morsom og utfordrende. Vi underviser dere i bruk av kart og compass. Før lunsj pakker vi sammen ting og klær,

 

 

  slik at vi kanpadletilbaketil overnattings- stedet på ettermiddagen. Kanskje dere har fanget en fisk, som skal spises denne kvelden? Da er det mulig å grille den.
 Dag 4: I dag skal vi temme Tovdalselven på Birkeland med raftingflåtene. Etter frokosten blir gjestene utstyrt med sko, vådrakt, vindjakke, hjelm og flytevester. Vi kjører til Birkeland hvor dere får sikkerhetsinstruksjon, trening og svømmetest. Etterpå farer vi ned strykene. Turen tar ca. 3 timer og når vi er ferdige tar vi lunsj rett ved elva. På ettermiddagen er det tid for å slappe av, pakke klær, eller bruke områdets muligheter. 

 Dag 5: Avreise.

 Inkludert I prisen: ryggsekk (på utlån), 3x enkle lunsj, 1x enkel middag, en natt ute, tarp og matutstyr til utedag, guidede utedager, ledede aktiviteter. 

 Deltakere trenger sovepose, liggeunderlag, badetøy, håndkle og klær som er passelig til utebruk. Det er mulig å bytte rafting med klatreskogen eller klatring. Dere kan bestille transport Kristiansand—overnattingssted—Kristiansand.

 bildegaleri:

 

 

mariTEAM Adventure © 2012