Hotell Norge

 

Hotellet ligger midt i Lillesand og teller til de historiske hoteller i Norge. En renomert plass med ambiente, sjarm og atmosfære.

Hotellets vakre beliggenhet og nærhet til skjærgården, gir en opplevelse utenom det vanlige. En hyggelig atmosfære i våre lokaler kombinert med kjøkkenets delikatesser, gir gode forutsetninger for vellykkede opphold/kurs og konferanser.
Hotellet passer for reisende som vil oppleve Sørlandet og småbyidyll, selskapeligheter i historiske rammer og kurs/konferanser med det lille ekstra

 

Hotellet har 40 senger fordelt på 25 værelser. Alle hotelrom, konferanserom og fellesarealer er utstyrt med trådløs internett forbindelse. Alle rom har private bad.

 Kjøkkenet byr på både lokale spesialitæter og kontinentale smakern. Hotel Norge har en variert meny og et rikt utvalg av viner. Sommerstid kan du som gjeste nyte mat og drikke i "Haven".

 Hotell Norge tilhører til gruppen "De Historiske Hotel og spisesteder" pga. gamle dagers stilen som skaffer en unik og uforglemlig atmosfære.

 

 bildegaleri:

 

 

mariTEAM Adventure © 2012