Stand up paddle

 

 info

Den nyeste trenden på vannaktiviteter heter SUP - stand up paddle. En aktivitet som kan læres og gjennomføres av alle fra ca. 6 år.
Stand up paddle surfing kommer opprinnelig fra polynesisk fiskere som står i kanoene når de beveger seg på havet. Pga. tekkniken har dere en fantastisk utsikt på omgivelsen. Hver eneste bølge er en utfordring da dere må balansere hele tiden - her blir det aldri kjedelig!
Du trenger en board, optisk en overdimensjonert surfebrett og en padleåre. Med hjelp av padleåren styrer og beveger du boarden. Her trener dere alt! Kroppsfølelse, balanse - de beste workout dere kan finne i dag.

 

Den miljøvennlige nye trenden tilbyr en perfekt, omfattende og lett på leddene utholdenhetstrening for alle. Overkroppen muskler, mage og rygg blir styrket, balansering av bena gir en ekstra porsjon med trening. Pga. lite belastning for hjerte og blodomløp er denne sporten velegnet for eldre / ikke-atletiske personer.

Ikke kun til mannfolk - NEI! SUP er ideell for kvinner og tilbyr et perfekt trening for hele kroppen. Selv barn kan tas med seg på en SUP, hvis de er ikke for store.

 

 bildegaleri:

 

 

mariTEAM Adventure © 2012